Poarije: "Kampaco je u Zvezdi pokazao šta sve zna"

Autor: Filip Rodic
četvrtak 28.09.2023.
16:15
Izvor: Sportske.net

Argetinac se pridružio nepromenjenom sastavu.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Centar Real Madrida Vensan Poarije je u intervjuu za "Eurohups" naveo koliko ekipi znači povratak Fakunda Kampaca posle ponovnog dolaska u Evropu iz NBA lige u dresu Crvene zvezde.

"Sigurno. On je sjajan igrač, uvek je bio. To je pokazao u NBA ligi, a sada je u Real Madridu. On sve zna pošto je godinama ovde. A to je pokazao i prošle sezone sa Crvenom zvezdom. Svi ga poznaju, način na koji igra, talenat koji ima. Dobra nam je pomoć što ga imamo u timu i što smo sve konkurentniji ove sezone", rekao je Poarije.

Fakundo Kampaco je bio jedini potpis za Real ovog leta, dok je nekoliko igrača otišlo. Francuz se ne brine oko rotacije i zamora.

"Ne, jer smo prošle godine videli da smo čak i sa tri ili četiri igrača u padu i dalje zaista dobar tim, pobednički tim. Osvojili smo Evroligu bez dva-tri igrača. Dobro je, zbog stabilnosti, zadržati iste igrače. Izgubili smo četiri igrača, ali smo dobili Kampaca, mislim da je to dobro za stabilnost tima. Sve može da se desi u sezoni, ali sada se ne plašim ničega. Videćemo ko je najbolji tim u Evropi", kaže Poarije.

Osnovu Reala čine iskusni i kvalitetni igrači sa pobedničkim mentalitetom.

"Znamo da stari momci, dvojica Serhija i Rudi, već dugo nose dres Real Madrida. Oni znaju šta znači pobediti. Oni donose konkurentnost i pobednički mentalitet. To je najvažnije u timu. Oni su osnova tima. Svi ih tražimo. I pozitivno je imati sjajan tim svake godine, zadržavajući ključne igrače", naveo je Poarije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke