Pobednički govor "sultana" Alimpijevića "zapalio" svlačionicu Burse!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 04.05.2022.
12:05
Izvor: Sportske.net

Igraće za trofej Evrokupa 11. maja.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Srpski trener, Dušan Alimpijević priredio je sa turskom Bursom još jedno iznenađenje, pobedio Andoru u polufinalu Evrokupa, i izborio plasman u veliko finale evropskog takmičenja.

Mladi srpski trener je pravo hit u evropskoj košarci. Njegova Bursa, koja postoji tek osam godina, stigla je, mimo svih očekivanja, do finala Evrokupa. Na tom putu izbacili su favorizovane Parizan, Cedevita Olimpiju i Andoru i to sve na gostujućem terenu.

Snimak slavlja Bursinih košarkaša obišao je košarkašku Evropu, a posebno je upečatljiv govor Dušana Alimpijevića, koji je izazvao oduševljenje svih u svlačionici Burse.

Mladi stručnjak rekao je svojim igračima da ništa nije nemoguće i da su srcem i dušom stigli do finala u kojem je sve moguće.

Bursa će i u finalu biti gost boljem iz duela između španske Valensije i Virtusa iz Bolonje koji se igra večeras od 20.30. 

Finale je na programu 11. maja, a pobednik će izboriti mesto u Evroligi naredne godine.Još jedan srpski trener, Saša Obradović večeras ima priliku da ostvari istorijski uspeh i plasira se na Fajnal-for Evrolige u Beogradu sa Monakom. Potrebna mu je pobeda u "majstorici" protiv favorizovanog Olimpijakosa.

AdmiralBet nudi sjajnu kvotu 3,10 na pobedu Monaka, ako verujete u našeg trenera, odigrajte dvojku i lepo zaradite.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke