Poceko ne zna šta će od sreće, zaleteo se na iznenađenog Adetokumba!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 11.09.2022.
21:26
Izvor: Sportske.net

Koliko je samo srećan...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Reprezentacija Italije priredila nam je još jedno neprijatno iznenađenje, večeras su ''Azuri'' savladali naš nacionalni tim na Evrobasketu sa 94:86 i tako eliminisali Srbiju iz borbe za medalje.

Italiju u četvrtfinalu očekuje duel sa Francuskom, ali šta god da ''Azuri'' urade u tom meču, njihov selektor Đanmarko Poceko večeras slavi pobedu nad Srbijom kao da je postao prvaj sveta.

Mnogo emocija je pokazao i tokom meča, to se i očekivalo poznajući njegov temperament još iz igračkih dana, a zbog burnih reakcija je u drugom poluvremenu i isključen posle čega nije mogao da zadrži suze prilikom izlaska sa terena.

Ali, od tog trenutka njegov tim je zaigrao kao preoporođen, usledila je serija trojki kojom je Italija napravila preokret, odlepila se na desetak poena razlike, na šta ''orlovi'' do kraja nisu imali odgovor.

Po završetku meča, Pocekova ''vulkanska energija'' je ponovo proključala, ovoga puta od prevelike sreće. Kao da nije znao šta će sa sobom, pa se po izlasku sa terena zaleteo na prvu zvezdu reprezentacije Grčke, iznenađenog Janisa Adetokumba koji je tek izašao iz svlačionice pred meč sa Češkom. Poceko mu je skočio mu u zagrljaj i rekao da ga voli...

-


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke