Poceko: "Pivo, pa Srbija"

Autor: Filip Rodic
utorak 29.08.2023.
19:30
Izvor: Sportske.net

U svom stilu.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Italijani su prošli u drugu fazu Mundobasketa pobedom nad Angolom.

Selektor Đanmarko Poceko je na sebi svojstven objasnio kakvo je stanje u timu posle bolnog poraza od Dominikanske Republike i njegovog isključenja.

"Volim moje igrače. U hotelu posle poraza od Dominikane hteo sam da skočim iz hotela, ali na sreću ne mogu da se otvore prozori. Ali siguran da bi me neko od Filipinaca sačekao da sam uspeo da skočim i spasao. Mnogo sam patio, ali imam sjajne igrače i volim svakog od njih. Volim i predsednika Saveza, poslednja tri dana me je tretirao kao otac sina. Nismo imali laku grupu... I zato se voli košarka, ne zbog putovanja i priča o sistemu", rekao je Poceko kojeg očekuje dva dana pauze na Mundobasketu.

"Mnogo će nam značiti, mnogo. Moramo da se odmorimo, neki su mnogo igrali večeras. Takođe moramo da iskoristimo to vreme da popravimo neke stvari koje nisu radile kako smo hteli... Ali lopta nam se dobro kretala za razliku od prošlih utakmica", dodaje Poceko.

Sledeći protivnik biće Srbija, s kojom ima dobra iskustva prethodnih godina, na našu žalost.

"Protiv Srbije igraćemo našu normalnu košarku, znamo da su oni veliki tim. Malo ćemo odmoriti, popiti nekoliko piva i onda od sutra misliti o Srbiji", zaključio je Poceko.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke