Poceko pred Srbiju o "čudovištima", najvećem od svih, ćevapima i šljivovici!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 11.09.2022.
09:45
Izvor: Sportske.net

Italijanski selektor zna šta Srbi vole.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Sa velikim nestrpljenjem očekujemo današnji meč osmine finala Evrobasketa u kojem se od 18 sati sastaju reprezentacije Srbije i Italije.

Selektor Italijana harizmatični Đanmarko Poceko sinoć je govorio o predstojećem duelu protiv "orlova". srpske igrače  je uporedio sa "čudovištima", a posebno priznanje dobio je Predrag Danilović.

"Čeka nas previše težak zadatak. Poštujemo Srbiju. Znate da sam dve godine proveo u Zagrebu, rodom sam iz Trsta i pratio sam kao mlad jugoslovensku košarku. Odrastao sam u Paspalja, Đorđevića i najvećeg od svih Predraga Danilovića, koga obožavam, on je najbolja osoba koju sam upoznao u životu. Vi još uvek imate košarkaška "čudovišta" poput Jokića i Micića", rekao je Poceko.

Poceko je bio oduševljen saznanjem da ga je pohvalio naš selektor Svetislav Pešič.

"Moraću da platim ćevape, šljivovicu, palačinke... On je legenda, a ja mlad trener. Zbog toga što je rekao moram da bude zahvalan igračima. Kada trener dobije pohvale, razlog je što njegovi igrači igraju dobro. Hvala treneru Pešiču", pun je poštovanja Poceko.

AdmiralBet je pripremio sjajne kvote za utakmicu Srbija - Italija. Verujemo da će naši momci odigrati dobro i proći dalje, a kvota da će ubaciti preko 87.5 poena je sjajna 1.84.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke