Poceko: "Željko Obradović je najbolji trener u istoriji košarke! Ne u Evropi, na svetu!

Autor: Nemanja Janošev
utorak 02.01.2024.
22:45
Izvor: Sportske.net

Impresioniran je.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener košarkaša Asvela Đanmarko Poceko rekao je da voli Željka Obradovića i da ga smatra najboljim na svetu u svom poslu.

Brzo se Poceko pojavio na konferenciji za medije, što nije baš karakteristično imajući u vidu da treneri obično prvo posete igrače u svlačionici. Italijan to ovog puta nije uradio, već je odabrao da prvo porazgovara sa medijima.

U svom izlaganju, oduševljeno je govorio o Željku Obradoviću.

"Željko Obradović je veliki trener, a još je bolji kao osoba. Volim ga, neverovatan je čovek. Najbolji trener u istoriji košarke, ne u Evropi, već na svetu. Nismo se predavali, postigli smo 32 poena u poslednjoj četvrtini. Igrali smo bolje defanzivno u drugom poluvremenu. Nedostajalo nam je nešto, moramo da nastavimo da se borimo i da pobedimo u nekim utakmicama", naveo je Poceko.

Njemu je jedan od novinara potom čestitao Novu godinu, a potom ga upitao da li je čuo informacije francuskih medija o njegovom odlasku iz Asvela posle večerašnje utakmice.

"Srećna Nova godina", odgovorio je Poceko na srpskom, a zatim dodao:

"Ne pričam francuski, pa ne znam šta su pisali. Kao trener, ne mogu mnogo da se žalim, već da radim moj posao. Nisam prava osoba da vam odgovorim na to, možete da pitate naravno, ali ja se normalno spremam za sutra", rekao je.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke