Pocekov problem sa ljubimcem "Grobara"

Autor: Filip Rodic
sreda 20.12.2023.
12:30
Izvor: Sportske.net

Ne zna šta će sa njim.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Navijači Partizana su sa oduševljenjem dočekali vest da je njihov bivši igrač Boris Dalo potpisao za ASVEL i da je moguć ponovni susret na susretu Evrolige.

Međutim, loš start, trenerska smena i dolazak Poceka su uticali da Dalo "greje klupu". Poceko je voljan da mu pruži koji minut, ali je konkurencija prejaka".

"Razgovarali smo nekoliko puta i bio sam jasan sa njim: on može da nam pomogne tokom treninga, ali ja imam previše igrača na njegovoj poziciji“, priznao je Poceko, a prenosi "BeBasket".

"Na njegovoj poziciji su Nando (De Kolo), Tim (Luvavu-Kabaro), Edvin (Džekson), Čak (Kaudi), Dejvid (Lajti), Mbaje (Endijaje). Nije tako lako. Nije zato što je on loš igrač“, nastavio je italijanski selektor.

"Naprotiv, smatram ga veoma talentovanim. Ali manje-više sam morao da biram kada sam stigao u ASVEL. Žao mi je zbog njega jer možda zaslužuje da igra. Nije da mi se to ne sviđa, ali više volim da koristim druge igrače“, pojasnio sam.

Dalo u timu iz Vilverbana prosečno beleži 2,3 poena, 2,1 skok i 1,4 asistencije u 10 utakmica nakon što je dve godine igrao vodeću ulogu u Šoleu. Dok mu se ugovor produžava do kraja sezone, njegov tabor navodno traži izlaz.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke