Počelo je - Zvezda vraća sjajnog šutera?

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.05.2024.
18:30
Izvor: Sportske.net

Posle osvojene titule u AdmiralBet ABA ligi, Zvezda polako može da počne sa formiranjem tima za sledeću evroligašku sezonu.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Nema sumnje da nas očekuje još jedno veoma zanimljivo leto kada je u pitanju košarkaška pijaca i već sada spekulacije o potencijalnim transferima uzimaju zamah.

Preneli smo tokom popodneva najnovije nezvanične informacije oko toga ko bi iz šampionskog sastava mogao da ostane i sledeće sezone u Zvezdi, ali navijači očekuju i nova atraktivna i kvalitetna pojačanja, kako bi sledeće sezone rezultat u Evroligi bio mnogo bolji od ovogodišnjeg 16. mesta.

Prvo pojačanje trebalo bi da bude Uroš Plavšić iz Mege, možda bi sa njim ''u paketu'' mogao da stigne i Nikola Đurišić kome je trenutno prioritet da se dokaže NBA skautima, ali čekaju se i novi stranci.

Ubrzo su se danas pojavile nove informacije i na tu temu, pa tako ''Telesport'' prenosi svoja saznanja da će crveno-beli pokušati da ovog leta vrate Džordana Lojda u svoje redove.

Odlični šuter je boje Crvene zvezde branio u sezoni 2020/21 i osvojio triplu krunu sa crveno-belima, a onda otišao u ruski Zenit, pa naredne dve godine proveo u Monaku, čiji je i sada član.

Pomenuti izvor navodi da je Zvezda kontaktirala njegovog agenta, da imaju jaku želju da vrate Lojda, pogotovo što njemu ugovor sa Monakom ističe ovog leta. Takođe, ističe se i da su inicijalni kontakti bili uspešni i da su se dve strane približile dogovoru.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke