Počinje međunarodni 3x3 turnir u Beogradu

Autor: Sportske Net
petak 18.06.2021.
13:20
Izvor: Sportske.net

Igraće se dva dana.

KSS
KSS

Povezane vesti

Košarkaški savez Srbije je na svom sajtu objavio da će Beograd biti domaćin međunarodnog 3x3 turnira. Takmičiće se i muška i ženska seniorska selekcija. Igraće se 18. i 19. juna. 

Turnir će se održati na otvorenim terenima KK Crvena zvezda na Kalemegdanu, a utakmice će oba dana počinjati od 17.00 časova.

U konkurenciji dama učesnici turnira biće pored reprezentacije Srbije, reprezentacije Nemačke i Mađarske. Reprezentacija Izraela je otkazala učešće u poslednjem trenutku, tako da će turnir u ženskoj konkurenciji biti zapravo odigravanje međusobnih duela navedenih reprezentacija po dvokružnom bod sistemu kako bi se dobio pobednik, saopštio je KSS.

U muškoj konkurenciji Srbija će učestvovati sa dva tima (Srbija 1 i Srbija 2). Pored reprezentacija Srbije, na turniru će učestvovati i reprezentacije Crne Gore, Holandije, Mađarske i Ukrajine. Ekipe će biti podeljene u dve grupe od po tri ekipe, te će prvog dana takmičenja biti igrane utakmice u okviru grupa, da bi završnog dana turnira na programu bile utakmice za plasman.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke