Počinje NBA plej-of - Šampion odmah na startu na "kralja"

Autor: Nemanja Janošev
subota 20.04.2024.
12:30
Izvor: Sportske.net

Čekanju je došao kraj, sve je spremno za plej-of!

Povezane vesti

 

Posle raspleta na Zapadu, dobili smo i konačne parove plej-ofa, a ono što posebno treba istaći je da Denver Nagetsi predvođeni Nikolom Jokićem u borbu za novi prsten ulaze sa drugog mesta, usled poraza od San Antonije u pretposlednjoj utakmici regularnog dela sezone.

 

Istovremeno, Oklahoma je savladala Dalas i više nego ubedljivo, dok je Finiks iznenadio na gostovanju Minesoti i tako "upao" u plej-of. Sanse u doigravanju očekuje okršaj upravo sa Timbervulvsima, a ovaj okršaj je na programu večeras od 21.30 časova, dok se od 19 časova sastaju Klivlend i Orlando. Sledeći na programu je duel između Njujorka i Filadelfije, koji startuje u ponoć, a nakon toga sledi derbi prve runde plej-ofa i repriza prošlogodišnjeg polufinala Zapadne konferencije u kojoj će snage odmeriti Denver i Lejkersi.

 

Uoči utakmice prvog kola plej-ofa Zapadne konferencije između aktuelnih šampiona Denver Nagetsa i LA Lejkersa, centar tima iz Kolorada, Nikola Jokić, je razgovarao sa medijima i odgovarao na pitanja novinara.

 

"Oni su jako talentovan tim. Iako smo prošle godine dobili sve četiri utakmice protiv njih, serija sa njima bila nam je najteža. To je odlično sklopljen tim, a čak su i pojačali roster ove sezone. Imam samo reči hvale za njih i verujem da nas očekuje jako interesantna serija sa njima", izjavio je Jokić, osvrnuvši se i na to šta bi mogao da bude ključ za pobedu protiv Jezeraša.

 

"Ima ih nekoliko. Zaustaviti njihovu tranziciju, naročito Lebrona. Pokušati da ograničimo njihovu produkciju u reketu. Dejvis je zver u tom polju. Podići odbranu na perimetru, šutiraju sve bolje za tri poena. To su neki detalji na kojima trebamo da obratimo pažnju."

 

I dok će Jokić i Nagetsi spremati taktiku za okršaj sa Lejkersima, kladionica AdmiralBet je spremila fenomenalnu ponudu za sve ljubitelje najjače košarkaške lige na svetu. Ponudaje dostupna svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

 

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

 

Takođe, na sajtu AdmiralBeta je u toku poslednja etapa Fazi slot maratona, dok je u subotu startovala i treća faza promocije Kladijator, koja donosi takmičenje za robne nagrade u vrednosti do 10.000.000 dinara. Do 20. maja svake nedelje će 10 igrača koji pogode najveću kvotu na dobitnom tiketu u ciklusu osvojiti VIP ulazinice za meč Srbija – Engleska, letovanje u Turskoj za 2 osobe, iPhone 15 pro, Sony Playstation 5, televizor Hissense od 55 inča, Apple Airpods slušalice ili 100 litara Carlsberg piva!

 

Za kraj, od sada, u AdmiralBetu svakog dana možete pronaći kvote za odabrane mečeve, koje su veće od najvećih na svetu! Istražite kompletnu ponudu, kladite se na svoje omiljene igrače i naplatite svoje poznavanje NBA lige!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke