Podrhtava Mali Kalemegdan - Stigla fantastična vest za Crvenu zvezdu, a to nije sve!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 03.06.2021.
20:39
Izvor: Sportske.net, danas.rs

Ovome su se nadali.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda ponudio je produžetak saradnje treneru Dejanu Radonjiću, što je crnogorski stručnjak i prihvatio, javlja "Danas".

Nakon što se vratio na Mali Kalemegdan u ne baš idealnoj situaciji, Radonjić je ponovo uspeo da osvoji šampionski prsten regionalnog takmičenja sa crveno-belima, a pre toga i Kup Radivoja Koraća. To je bilo dovoljno da mu uprava ponudi produžetak saradnje koja je isticala na kraju ove sezone, a Radonjić nije mnogo oklevao.

Tako će Zvezda sa crnogorskim stručnjakom krenuti u sastavljanje rostera za narednu sezonu koji bi bio nešto konkurentniji u Evroligi.

Prema saznanjima Danasa, ideja Radonjića je da baza domaćih igrača bude znatno šira  i da vrati pojedince sa kojima je imao odličnu saradnju u prvom mandatu.

Osim Stefana Jovića, Radonjić planira da vrati i Luku Mitrovića, nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde. Ovaj list takođe piše da je ideja da se Aleksi Uskokoviću priključi još jedan igrač sa naših prostora (ukoliko misija dovođenja Jovića ne uspe) i inostrano provereno rešenje, kao startni plejmejker.

Navodi se, takođe, da će Kori Volden otići iz kluba, dok će Lendri Noko ostati. Šansu u prvom timu dobiće Stefan Lazarević, koji će biti prekomandovan iz FMP.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke