Pogledajte Kobsovu trojku za pobedu, a sa čime se Džikić ne slaže posle svega?

Autor: Darko Mitrović
petak 08.04.2022.
19:52
Izvor: Sportske.net

Budućnost umalo da prokocka pobedu.

AdmiralBet ABA liga/Dragana Stjepanovic
AdmiralBet ABA liga/Dragana Stjepanovic

Povezane vesti

U zaostaloj utakmici 14. kola AdmiralBet ABA lige, Budućnost je večeras kao gost savladala FMP u Železniku sa 79:77.

Koš za pobedu Podgoričana postigao je Džastin Kobs u poslednjoj sekundi i u prilogu možete da pogledate taj odlučujući trenutak. Zahvaljujući tome je Budućnost uvećala svoje šanse da u plej-of uđe kao trećeplasirana.

Posle meča, trener Budućnosti Aleksandar Džikić je istakao da je očekivao manje dramatičan finiš, ali je svakako zadovoljan zbog pobede.

"Kada se desi ovako nešto, kada pobedite košem u poslednjoj sekundi, to znači da je i drugi tim nešto dobro radio. Ne sviđa mi se što nismo ranije rešili, ali to i nije lako u situaciji u kakvoj smo mi protiv ovakve ekipe. Jer, FMP je igrao bez rasterećenja, a to je uvek prednost.

Sem ovoga što smo igrali u martu, možemo da budemo zadovoljni. Sada imamo tri pobede zaredom sa gostovanja i to je dobro", izjavio je Džikić.

Budućnost je večeras imala samo desetoricu igrača u svom sastavu, između ostalog i zbog jednog pravila sa kojim se Džikić ne slaže.

''Micov je imao problema, Peri nije imao pravo da igra, jer je ovo odloženi meč i on nije bio s nama u onom momentu kada je ova utakmica prvobitno trebalo da se igra. Da li se s time slažem - ne slažem se, jer niko tada nije odložio duel zato što je želio, nego zato što nije moglo drugačije", konstatovao je Džikić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke