Pokuševski emotivan posle debija pred "Grobarima": "Desilo mi se da zapevam u toku meča!"

Autor: Lazar Nikolić
petak 13.09.2024.
23:10
Izvor: Sportske.net

Mnogo mu znači crno-beli dres.

© 2024 Srdjan Stevanovic/STARSPORT
© 2024 Srdjan Stevanovic/STARSPORT

Povezane vesti

Košarkaši Partizana dominantno su započeli učešće na "NIS Air Open" turniru koji se igra u hali "Beogradskog sajma".

Crno-beli su sa 93:60 savladali AEK iz Atina pred punim navijačima, što je ostavilo jak utisak na sve igrače, posebno na Alekseja Pokuševskog, koji je imao priliku da debituje pred "Grobarima" u dresu kluba za koji navija.

"Mislim da smo bili bolji nego prošli put, da napredujemo. Pobeda je manje-više bitna u ovom trenutku, tako da samo da napredujemo", započeo je Pokuševski obraćanje novinarima nakon utakmice.  

Privilegija je igrati za Partizan, posebno pod komandom Željka Obradovića.

"Fenomenalno. Mislim da je, kao prvo, privilegija njegov igrač, a drugo, igrati za Partizan je fenomenalno. Sa obe strane je privilegija. Meni je veća da igram za Partizan. Večeras, dok sam bio na meču, desilo mi se da par puta čujem neku pesmu, pa da zapevam, ali koncentrišem se više na košarku", smatra Pokuševski.

Novi tim Partizana se polako uigrava pred start nove sezone.

"Imamo još par utakmica, tri mislim, do početka sezone. Bitno je da napredujemo, to sam rekao, a kako će to izgledati nisam siguran, ali mislim da smo na dobrom putu", veruje u sebe i saigrače Pokuševski, koji je imao i poruku za navijače.

"Nemam neku specijalnu poruku za njih. Presrećan sam, kao i svi u timu što imamo iza nas navijače i jedfva čekamo da krene sezona."

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke