Policija obezbeđivala trening Partizana, Trifunović se još jednom izvinio Zvezdi

Autor: Darko Mitrović
subota 04.06.2022.
20:29
Izvor: Sportske.net, BC Partizan TV

Crno-beli u specifičnim okolnostima odradili današnji trening.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Dan posle izvanredne partije u četvrtoj utakmici finala plej-ofa AdmiralBet ABA lige, u kojoj su savladali Crvenu zvezdu sa 112:84, košarkaši Partizana su ovog popodneva odradili uobičajeni trening, a ono što nije uobičajeno je to što je ovaj trening obezbeđivala policija.

Razlog za angažovanje policije jeste to što su se danas ispred dvorane ''Aleksandar Nikolić'' okupili navijači Crvene zvezde koji su došli da pruže podršku svojim igračima, o čemu smo izvestili nešto ranije tokom ovog popodneva.

Partizanova klupska televizija je snimila detalje sa tog treninga, a jedan od igrača koji se obratio javnosti je i Uroš Trifunović koji je pred kamerama BC Partizan TV još jednom uputio izvinjenje svima u Crvenoj zvezdi za nepromišljen i nepristojan gest prilikom proslave jednog pogotka tokom sinoćnjeg meča.

''Želeo bih samo da se izvinim svima na klupi Crvene zvezde. Nije bilo ništa lično, napravio sam pogrešan gest i želeo bih samo da se izvinim, ništa lično nikome nije bilo upućeno'', naglasio je Trifunović.

Ono što navijače Partizana hrabri pred meč odluke u ponedeljak jeste uspon forme Alena Smailagića, pa se i od njega očekuje veliki doprinos u majstorici.

''Imamo fizioterapeute koji nam pomažu pri oporavku. Spremamo se za meč, ne znamo kakav će da bude ishod, mi ćemo da se borimo, da damo sve od sebe i videćemo ko će da pobedi na kraju. Ima umora kao i kod svih, ali trudimo se da se to ne vidi na terenu'', izjavio je Smailagić.

Sinoć je priliku da zaigra dobio i mladi Slovenac Gregor Glas.

''Iza nas je dobra utakmica, mislim da je pristup bio pravi. Sad je na nama da bude ovako i u petoj utakmici, da krenemo iz agresivnosti, u napadu pametno i nadam se da će da se završi na što bolji način za nas.

Kako god da bude, mi moramo to da prihvatimo i da odigramo što bolje. Nadam se samo da neće biti klizavo kao u trećem meču, a na sve ostalo se spremamo'', poručio je Glas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke