POLUVREME - Sjajna serija Partizana!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 30.11.2023.
21:33
Izvor: Sportske.net

Napadački tanki i jedni i drugi za sad.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Posle prvih 20 minuta igre u Areni rezultat je 39:38 u korist crno-belih. 

Poveo je Partizan posle trojke Kaminskog, ali se mučio u odbrani, pa smo gledali rezultatsku klackalicu na startu meča. Ipak, PAO je veoma pametno igrao u napadu i postigao 15. poen posle trojke Grigonisa i to na polovini prve deonice. 

Vratio se maskirani Aleksa Avramović za crno-bele, a onda je na teren ušao i Kevin Panter i to kada je gost imao 6 poena viška na svom kontu. 

Kaboklovo zakucavanje, pa onda trojka Alekse Avramovića za 18:19, crno-beli su igrali sjajnu odbranu, gradili koš kako treba. 

Na pet sekundi do kraja prve deonice Kaboklo je poenima smanjio na 20:21, radovala je činjenica da se ekipa Željka Obradovića vratila brzo posle šest poena minusa i da su Avramović i Panter doprineli povratku. 

Grigonis je otvorio trojkom drugu deonicu pošto je ostao potpuno sam, videli smo i jednu nsportsku ličnu grešku Mitoglua nad Vukčevićem, ali smo i pored toga videli veliki broj promašenih šuteva crno-belih. 

PAO je zbog toga stigao do 7 poena viška, nisu ulazili ni ziceri, a onda i tehnička Frenku Kaminskom posle čega je bilo i maksimalnih 8 poena razlike. 

Partizan se vratio trojkom Ledeja uz slobodno bacanje, ali utisak je da su i jedni i drugi igrali slabo u napadu u ovoj deonici. Posle poena Smailagića koji je dočekao ofanzivni skok, Partizan je smanjio na 34:36, da bi Ledej izjednačio na 36:36 na minut do kraja. 

Bila je to serija od 8:0 koja je nastavila da raste posle tehničke klupi Panatinaikosa, da bi proključala Arena nakon zakucavanja Smailagića koji jer zaokružio seriju na 11:0!

Uglavnom, dosta izgubljenih lopti i jednih i drugih, očekujemo drugo poluvreme koje će sigurni smo, biti bolje. 

Ledej u Partizanu ima 12 poena, u redovima Panatinaikosa Grigonis je stigao do 10. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak