POLUVREME - Šutersko raspoloženje Armanija, još i ova povreda...

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 07.12.2023.
21:20
Izvor: Sportske.net

Nema lepih vesti iz Arene posle 20 minuta.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Završeno je prvo poluvreme utakmice u Areni gde je Partizan dočekao Armani, a trenutno gosti vode rezultatom 39:44.

Armani je bolje otvorio meč, tamo gde je Maodo Lo stao protiv Crvene zvezde, nastavio je protiv Partizana, šut ga nije izdavao, pa je Armani imao i pet poena viška na startu utakmice. 

Bruno Kaboklo je na drugoj strani bio veoma raspoložen i on je sa dve trojke otvorio utakmicu. I jedna i druga ekipa su napadački bile veoma raspoložene, Partizanov Brazilac je pogodio svoju treću trojku za 13:13, ali na drugoj strani Šilds i Lo uspevaju da vrate pet poena viška.

Partizan je tražio još nekog raspoloženog u šutu pored Kabokla, a Armani je stvarao prednost, imao je i plus od 7 poena kada je Šilds ponovo pogodio trojku. 

U poslednjih par sekundi Partizan je konačno uspeo da stigne do smanjenja rezultata i na manji odmor je otišao sa pet poena minusa. 

Najveći problem je povreda Alekse Avramovića koji je posle pet minuta morao da napusti parket...

Čekamo još informacija u vezi njegovog stanja, ali je jasno da se radi o uganuću skočnog zgloba.

U nastavku preokret Partizana, odlično su radili u piku košarkaši crno-belih u napadu, Smailagić se naigrao sa Doužerom, a onda trojka Kevina Pantera za prednost od 29:27.

Ipak, posle tajm-auta Armani je napravio seriju 8:0 koju prekida Smailagić autoritativnim zakucavanjem. 

Gosti su održavali prednost, uvek kada bi se Partizan približio, pojavio bi se Šejvon Šilds koji bi pogodio otvorenu trojku, bilo je tu dosta grešaka u odbrani crno-belih koje je sjajan šuter lagano kažnjavao. 

Najveća prednost gostiju je bila +9, ali je tim Željka Obradovića zaigrao odbranu daleko bolje nego u dotadašnjem delu utakmice, Jaramaz je odigrao par sjajnih minuta, pa je rezultat daleko podnošljiviji pred nastavak susreta.

Šilds 15 poena, Lo ima 7. Kod Partizana Kaboklo 16, Smailagić 8...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak