Poluvreme - Bravo, crno-beli! Partizan nastavio tamo gde je stao prošle sezone!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 30.09.2020.
21:35
Izvor: Sportske.net

Samo da ovako nastave i u drugom delu igre.

BETAPHOTO/Reyer Venezia/DS
BETAPHOTO/Reyer Venezia/DS

Povezane vesti

Nakon prvih 20 minuta igre u Badaloni ekipa Partizana vodi protiv Huventuda sa 40:48.

Domaći su bolje ušli u ovaj meč, vrlo brzo su stigli do 11:2 kada je Šćepanović morao da reaguje tajm-autom nakon čega su crno-beli zaigrali daleko bolje.

Predvođeni Nemanjom Gordićem i Rašonom Tomasom Partizan stiže do 16:14, i Stefan Janković je pogodio trojku koja je podigla nivo samopouzdanja ekipe Vlada Šćepanovića.

Oni najiskusniji su pravili najviše problema Partizanu u prvoj četvrtini, Ante Tomić i Pau Ribas.

Druga deonica je odlično počela po Partizan, uneli su dosta živosti Nemanja Dangubić i Nikola Janković, postigli su zajedno osam poena za seriju od 8:0 na startu i prednost crno-belih od 21:25.

Domaći su izjednačili, ali su onda na scenu stupili Kodi Miler-Mekintajer i Markus Pejdž, kao da je Šćepanović skrivao sve svoje adute u večerašnjoj utakmici. Nakon što su obojica postigli po trojku Partizan je poveo sa maksimalnih +7. Pejdž je kasnije nastavio u istom stilu, pa crno-beli nisu dali olako prednost.

Svoj šou je konačno imao i Jaramaz krajem prvog poluvremena kada je Partizan prvi put stigao i do +8, da bi nakon poena Mekintajera bilo i maksimalnih +10 na 17 sekundi do kraja.



Baner 10

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke