Poluvreme - Čudesne trojke Partizana, Panter se užario (TVITOVI)

Autor: Nemanja Janošev
utorak 19.10.2021.
20:22
Izvor: Sportske.net

Hamburg Tauers - Partizan 40:61 (24:28, 16:33).

@PartizanBC/Twitter
@PartizanBC/Twitter

Povezane vesti

Košarkaši Partizana vode protiv Hamburg Tauersa sa 61:40 na gostovanju u prvom poluvremenu meča otvaranja Evrokupa.

Veliki broj poena odlika je ove utakmice, posebno u prvoj deonici, kada je "palo" čak 52. Odbrana crno-belih nije bila na najboljem mogućem nivou, ali zato su Kevin Panter i Jam Madar pridavali glavobolje nemačkom sastavu.

Dobro je Partizan šutirao spolja, ali su imali popriličan broj izgubljenih lopti, u odnosu na protivnika. Držao se Hamburg zahvaljujući Homsliju i Setu Hinrihsu, ali Partizan je trojkama uspevao da, u početnim minutima druge četvrtine dođe do dvocifrene razlike.  Od pogodaka sa distance ističe se Panterova dalekometna trojka, pod faulom. 

Ono što je takođe zabrinjavalo Obradovića jeste količina faulova Jama Madara. Moraće još da se kali ovaj momak kada je taj segment igre u pitanju s obzirom na to da ih je nakon 13 minuta igre imao već tri kraj svog imena. Odbrana Partizana je u drugoj deonici delovala sjajno, a veliku ulogu u tome imalo je prisustvo Radeta Zagorca.

Dalas Mur se pridružio Panteru, ali i Madaru čija trojka nije priznata i nestvarnim šutem dodatno povećao prednost ekipe iz Beograda. Dominirao je Kevin Panter sa čak 19 poena u prvom delu

*

*

*

*

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke