Poluvreme: Da li je ovoj ekipi Partizana ''istekao rok''? /TVITOVI/

Autor: Darko Mitrović
subota 05.06.2021.
20:46
Izvor: Sportske.net

Partizan ima samo dvojicu raspoloženih igrača, Mega zasluženo vodi.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Večeras pada odluka o prvom finalisti plej-ofa KLS, a odlučujuću borbu u dvorani ''Mega Factory'' vode Mega i Partizan. Posle prvog poluvremena domaćin vodi rezultatom 43:35.

Ognjen Jaramaz je postigao prvih sedam poena za Partizan, potom je počeo da mu se pridružuje i raspoloženi Erik Mika, a još jedan upečatljiv podatak je da su njih dvojica zajedno postigli 25 od 35 Partizanovih poena u prvom poluvremenu.

Iz toga je jasno da crno-belima nedostaje raznovrsnost u napadu, nemaju dovoljan broj raspoloženih igrača, za razliku od Mege.

Domaćin je na kraju prvog kvartala imao samo poen prednosti, 18:17, ali početkom druge četvrtine, posle Tepićevih asistencija, Cerovina pogađa dve trojke za Megu koja je tada povela sa 24:17. Pokušao je trener Partizana Aca Matović da tajm-autom prekine odličan ritam rivala, ali nedugo zatim, poenima Boriše Simanića Mega stiže i do ''plus devet'' - 28:19.

Crno-beli su potom smanjili na pet poena razlike, ali onda nisu imali rešenja za Kazalona, čijim poenima u finišu poluvremena Mega stiže i do ''plus deset'' - 40:30.

Kazalon je sa 13 poena najefikasniji u Megi, Cerovina je upisao devet, a Petrušev šest poena, a Partizan predvode pomenuti Mika sa 12 i Jaramaz sa 13 poena.

Potencijalni problem za Partizan je povreda na koju se Mika požalio u samom finišu druge četvrtine posle duela sa Milosavljevićem i pitanje je da li će moći da nastavi utakmicu.

*

*

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke