Poluvreme - Eksplozija Zvezde i Dobrića, nije ostao imun ni Čarls Dženkins (TVITOVI)

Autor: Nemanja Janošev
utorak 18.05.2021.
21:23
Izvor: Sportske.net

Fantastičan nastup Zvezde u prvom delu.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde vode sa 55:41 protiv Budućnosti u drugoj utakmici finalne serije ABA lige.

Perfektno su domaći otvorili meč i brzo stigli do prednosti od 8:2. Napad je funkcionisao odlično, Kuzmić i Noko su se kretali na takav način da su razbijali odbranu Budućnosti i zakucavanjima "raspaljivali" saigrače i tribine.

Domaćini su sve pogađali u prvoj deonici, nešto slabije spolja, ali su i tu nalazili poene, te imali prednost i od +15 u završnici tog dela igre. 

Blok je funkiocnisao izuzetno, šut i odbrana takođe. Ognjen Dobrić je blistao, pratio ga je i Džordan Lojd i zaista je vladala potpuna panika u ekipi Dejana Milojevića.

Imun na ovakvu igru ekipe, ali i Ognjena Kuzmića, nije bio ni bivši igrač Crvene zvezde Čarls Dženkins, koji se oglasio na Tviteru.


Posle dva minuta u drugoj deonici, bilo je čak +20! Ali je Budućnost uspela da smanji mini-serijom i spusti na 11 poena razlike. Međutim, odličnim finišom prvog dela, domaći su ponovo došli na veću distancu (+17),

Dobrić je upisao 17 poena u prvom delu meča, a u taboru domaćih pratio ga je Noko sa 13. U Budućnosti, 13 je imao NIkolić.


Publike je bilo i ovog puta, iako epidemoiološke mere to ne dozvoljavaju. Klub je nakon prvog meča platio kaznu za to, a navijači sa društvenih mreža su stigli i da se našale na taj račun.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke