POLUVREME - Haotično u "Astrobalu", sudije zakočile Zvezdu

Autor: Nemanja Janošev
utorak 09.01.2024.
21:24
Izvor: Sportske.net

Veliki broj poena do sada.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde gube od Asvela na poluvremenu meča 20. kola Evrolige na gostovanju sa 48:45.

U poslednjih nekoliko utakmica lako se uviđa određeno poboljšanje u igri Crvene zvezde. U samopouzdanju, u međusobnom poverenju... Nemanja Nedović i Jago dos Santos su odlično otvorili susret za Crvenu zvezdu, uz sveprisutnog Branka Lazića.

Tako je Crvena zvezda rano stekla "+9" u "Astrobalu", dok Asvel nije pronašao napadački ritam. Ubrzala se igra, grešilo se dosta, ali serija od 11:0 između prve i druge deonice omogućila je domaćinu prednost od 27:25, uz, mora se reći, diskutabilne odluke arbitra Damira Javora.

Menjala se prednost non-stop i vrlo bitnu rolu u momentima kada se to dešavalo početkom drugog kvartala imao je Majk Tobi sa pet poena i odličnom odbranom nad Edvinom Džeksonom.

Bilo je vidno da su u francuskom klubu uspeli da promene energiju. Bili su dosta agresivni, igrali sa velikom željom i uspevali da pronađu pukotine u odbrani Crvene zvezde. A, slično je radio i Jago dos Santos na drugoj strani koji je bio predvodnik ekipe i na ovom meču.

Meč je bio dosta haotičan, ako se pogleda smena vođstva, brojne greške, što od strane dva tima, što od strane arbitara. Zvezdina odbrana takođe izgleda poprilično loše.

Jago ima 13 poena u redovima Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke