POLUVREME - Koprivica sjajno koristi šansu u Zadru, čekaju se Majk i Vošington!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 20.10.2024.
19:48
Izvor: Sportske.net

Crno-beli grabe ka novoj pobedi.

AdmiralBet ABA liga/Dragana Stjepanovic
AdmiralBet ABA liga/Dragana Stjepanovic

Povezane vesti

Bez Brendona Dejvisa i Ifea Lundberga koji su dobili poštedu posle duplog kola Evrolige, Partizan večeras gostuje u Zadru u okviru petog kola AdmiralBet ABA lige, a posle prvog poluvremena rezultat je 42:31.

Nošeni podrškom svojih navijača koji su aplauzom pozdravili i svog doskorašnjeg ljubimca, a sada člana Partizana Arijana Lakića, Zadrani su pružili dobar otpor favorizovanim gostima tokom prve četvrtine. Partizan je taj deo igre dobio sa 20:19, predvođen Nilikinom i Braunom.

Početak drugog poluvremena je obeležio Mario Nakić, najpre preciznim šutem sa distance, zatim osvojenom loptom u odbrani, a onda i skokom u napadu posle kog je Bonga pogodio trojku za vođstvo Partizana 27:21.

Tu se crno-beli nisu zaustavili, pa su i posle tajm-auta domaćih nastavili da uvećavaju razliku, a Koprivica je nedugo zatim zakucao za prvu dvocifrenu prednost Partizana  - 31:21.

Zadrani su zatim uspeli da prepolove tu razliku zahvaljujući raspoloženom Mihailoviću, ali raspoložen je i Balša Koprivica na drugoj strani. centar Pattizana je na minut do kraja prve deonice vratio crno-belima ''plus 10'' - 41:31.

Koprivica je sa devet poena (3/3 za dva) i četiri skoka najefikasniji u ekipi Partizana, Nilikina ima osam poena, a Braun sedam.

Trener Obradović tokom prvog poluvremena nije ukazao šansu jedino Majku i Vošingtonu koji tek treba da uhvate pravi ritam.

Kod domaćih najbolji Mihailović sa 11, Klarica ga prati sa šest poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke