Poluvreme: Ledej je opet onaj pravi, Partizan ubedljivo vodi

Autor: Darko Mitrović
sreda 16.03.2022.
21:13
Izvor: Sportske.net

Bolja igra Partizana u prvom poluvremenu.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena u ''Pioniru'', Partizan u meču 15. kola Evrokupa vodi protiv francuskog Metropolitansa rezultatom 43:31.

Balša Koprivica je odlično započeo meč i za prvih šest minuta upisao je šest poena i tri skoka, za vođstvo crno-belih od 12:7.

Međutim, posle tajm-auta gostiju, usledio je period bolje igre Metropolitansa u čijim redovima nastupa i bivši košarkaš Partizana Bandža Si koji je odmah po ulasku u igru pogodio trojku za izjednačenje na 14:14, a do kraja prve deonice, gosti su još jednom trojkom stigli do vođstva od 17:14.

Na početku druge četvrtine Ledej je trojkom doneo izjednačenje Partizanu, ali su gosti iz Pariza ponovo sticali prednost i terali crno-bele da jure rezultat.

Dobar šut za tri poena gostiju bio je veliki problem za Partizan u tom delu igre, ali se na drugohj strani raspucao i Ledej. Njegovom novom trojkom Partizan je poveo sa 32:27 sredinom drugog kvartala.

Nešto kasnije trojku pogađa i Jam Madar i Partizan stiže do osam poena prednosti - 37:29 na oko tri minuta pre kraja prvog poluvremena. Do kraja ovog dela igre, crno-beli su imali i ''plus devet'' u par navrata, a za delirijum na tribinama pobrinuo se Kevin Panter svojom prvom tropjkom za dvocifrenu prednost - 43:31.

Zek Ledej je upisao 13 poena, trojke je šutirao 3/4 i podsetio je na odlična izdanja iz prvog dela sezone. Madar i Koprivica imaju po šest poena, a Panter i Lesor po 5.

U Metropolitansu Konate i Mekre po šest poena.

*

*

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke