POLUVREME - Makabi odmah počeo da se revanšira, Partizan nesnađen u Tel Avivu

Autor: Sportske Net
sreda 11.01.2023.
20:52
Izvor: Sportske.net

Bez agresivnosti u napadu, odbrana, izgubljene lopte(7), pad koncentracije, ali tu je drugo poluvreme.

@PartizanBC/Twitter
@PartizanBC/Twitter

Povezane vesti

Košarkaši Partizana na poluvremenu protiv Makabija gube rezultatom 46:39 (24:13, 22:26) u okviru 18. kola Evrolige.

Partizan je na teren izašao sa petorkom Smailagić, Ledej, Naneli, Papapetru i Madar. Jako loše je počela utakmica po crno-bele, ali su do kraja poluvremena uspeli da poprave igru.

Partizan nije iskoristio čak prvih pet napada što je Makabi kaznio i poveo 10:0. Više od četiri minuta nisu postigli pogodak crno-beli i Željko Obradović je reagovao tajm-autom. Konačno, sušu je prekinuo Ledej tek iz sedmog pokušaja Partizanovog napada. Makabi je pronalazio lako rešenje za očajnu odbranu Partizana i polovinom prve četvrtine vodio 18:4. Nastavila se loša realizacija napada ekipe Željka Obradovića do kraja prvog kvartala, koji je završen ubedljivim vodstvom domaćina 24:13.

Iako je dobro počela druga četvrtina trojkom Pantera, u nastavku Partizan je bio izgubljen. Makabi je nastavio da koristi lošu odbranu i poentira iz napada u napad. ,,Parni valjak“ su rezultata koštale i izgubljene lopte, kojih je već polovinom druge četvtine bilo četiri. Konačno trojkom Uroša Trifunovića beogradska ekipa je malo proigrala. Falilo je agresivnosti i u odbrani i u napadu, ali na kraju rezultat nije toliko loš po Partizan kao što je mogao da bude. 

Najbolji kod Makabija za sada je Kolson sa 15 poena, Braun ima osam. Panter je postigao 12, Ledej 10, Egzum sedam. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke