POLUVREME - Miriše na prvorazredno iznenađenje u Areni, debi Kabokla!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 12.11.2023.
21:51
Izvor: Sportske.net

Ne promašuju gosti za tri poena!

Starsport
Starsport

Povezane vesti

U okviru 7. kola AdmiralBet ABA lige ekipa Partizana je dočekala Igokeu na svom terenu, a posle prvih 20 minuta rezultat je 34:48.

Meč je bolje otvorila ekipa Igokee, nisu crno-beli pronalazili rešenje za Atića koji je pogodio dve trojke, a u napadu ekipa Partizana nije funkcionisala najbolje, promašivani su šutevi za tri poena, pa su gosti stigli do 12:18 posle prve četvrtine. 

Pred kraj prve deonice ušao je i Bruno Kaboklo koji je zabeležio i prve poene početkom druge deonice, ali su gosti stvarali prednost i stigli čak do +9 kada je Željko Obradović morao da traži tajm-aut.

Prvu trojku na utakmici za Partizan postigao je Džejms Naneli, ali je uzvratio Dragan Milosavljević na drugoj strani. Ipak, seriju trojki je nastavio Danilo Anđušić na asistenciju Kaminskog, a onda i Jeremić pogađa za 20:28!

Dragan Milosavljević je protiv svog nekadašnjeg kluba odigrao vrhunski i pogodio je 2+1 za 22:31, ali je Tristan Vukčević pogodio novu trojku za crno-bele koji su večeras igrali u specijalno dizajniranim dresovima sa ljubičastim nijansama koji simbolizuju lampu u inkubatoru u kom su smešteni prevremeno rođeni mališani. 

Ipak, ekipa Igokee je otišla i na dvocifren plus posle nesportske lične greške Tristana Vukčevića, a onda je i Mudi pogodio slobodna bacanja zbog čega je Željko Obradović po prvi put morao da uvede i Zeka Ledeja na parket.

Ispostavilo se kao pravo rešenje, crno-beli su uspeli da smanje na 5 poena minusa, ali je usledila nova trojka Atića koji je pogodio za 32:40.

Posle poena Tanaskovića bilo je maksimalnih +14, Igokea je na dobrom putu da napravi veliko, prvorazredno iznenađenje!

Atić ima 14 poena, Jeremić 11, a Dragan Milosavljević 7. Kod ekipe crno-belih Avramović, Kaminski i Anđušić imaju po 5 poena. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak