POLUVREME - Nerešeno!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 13.05.2024.
21:20
Izvor: Sportske.net

Tvrdo u "Pioniru"!

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Posle prvih 20 minuta prve utakmice finala plej-ofa AdmiralBet ABA lige između Crvene zvezde i Partizana nema tima koji vodi, rezultat je 39:39. 

Naneli je počeo veoma raspoložen, pogodio je trojku za 5:2, a Zvezda je promašila tri otvorene trojke (Lazić, Gedraitis i Bolomboj), pa je Partizan imao 9:4 na startu utakmice. 

Ipak, usledila je dobra igra Crvene zvezde u odbrani, Partizan je bio nekoliko minuta bez poena sve do ulaska Alena Smailagića koji je pokupio ofanzivni skok i pogodio za 8:11. 

Jago je Partizanu pravio probleme, ali je Zvezda imala probleme i sa slobodnim bacanjima jer je promašila čak 4 u prvih 6 minuta.

Menjao je Sferopulos i to je urodilo plodom. Teodosić je trojkom izjednačio, a Davidovac iz ugla doneo prednost Crvenoj zvezdi 15:13!

Ipak, Partizan je uspeo da vrati prednost trojkom Nanelija, imao je više raspoloženih igrača, a posebno se istakao Panter koji je prvu deonicu završio sa 8 poena. 

Aleksa Avramović je bio prvo ime u prva tri minuta druge četvrtine, zbog njega je trener Sferopulos morao da traži tajm-aut, a Partizan je imao ponovo do tada najvećih +5. Ipak, problem crno-belih je bio taj što su već posle tri i po minuta druge deonice ušli u bonus. 

Avramović je pogodio trojku za +7, ali je Teodosić vratio na drugoj strani, da bi Naneli pogodio novu trojku iz otvorene pozicije. Ponitka je bio "x faktor" prvog poluvremena i upravo je on pogodio za +9 i velike probleme Crvene zvezde!

Ipak, nije dao domaćin ovog meča da se Partizan odlepi, Lazićeva trojka iz ćoška, pa onda i Jago pogađa i očas posla je bilo samo 3 razlike. Teodosić je promašio trojku za izjednačenje, ali Jago je bio siguran za 35:35!

Do kraja uzbuđenja, ali niko nema prednost. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke