Poluvreme - Očaj od druge četvrtine, Partizan bolji!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 30.05.2018.
21:18
Izvor: Sportske.net

Crno-beli bolji nakon 20 minuta, zasluženo vode na poluvremenu. Košarka koja nije lepa za oko.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Nakon prvog poluvremena na semaforu stoji 38:37 za Partizan.

Zvezda je ponovo šuterski dobro otvorila utakmicu, postigla je 4 trojke u prvih 6 minuta i nakon trojke Antića povela sa 4 poena razlike, da bi Vilijams Gos uspeo da vrati Partizan u igru i nakon njegovog osmog poena crno-beli vraćaju prednost.

Zvezda je nastavila sa trojkama, Dobrić je pogodio veoma bitnu za 17:21, a Čakarević je na drugoj strani pogodio samo jedno slobodno bacanja za konačnih 18:21 u prvoj deonici.

Nastavak veoma loš na obe strane, ali se Partizan u svoj toj gužvi bolje snašao.

Novica je pogodio trojku, uzvratio je Feldin, pa odmah odgovor novom trojkom, ovoga puta je pogodio Aranitović. Zvezda je dominirala u skoku, ali je ušla u seriju promašaja za tri poena, a loše vesti su stigle kada je Dobrić morao da napusti teren, sudario se sa Gagićem kolenom, loše je prošao i pitanje je da li ćemo ga gledati do kraja meča na terenu.

Serija Partizana je bila 11:0, videli smo i tehničku grešku Omića, gosti su bili u veoma teškoj situaciji jer nisu mogli da pogode apsolutno ništa, sve do slobodnog bacanja Dejana Davidovca za 32:27.

Ružna košarka u pojedinim trenucima druge deonice, posebno pred sam kraj kada nikako nismo mogli da vidimo šut iz igre, ali se Zvezda polako vraćala samo zahvaljujući lošoj igri crno-belih u napadu.

Ročesti je pogodio za 33:31, utisak je da je Partizan morao bolje da reši ovu situaciju gde je i Crvena zvezda igrala očajno. Upravo je Ročesti izjednačio, da bi Čakarević na drugoj strani vratio prednost Partizanu zakucavanjem.

Gos je trojkom doveo Partizan do prednosti od 38:35, ali jeDavidovac vratio dvojkom i smanjio pred sam kraj poluvremena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Raky_b
Wednesday, 30.05.2018
22:20

Smesno sudjenje....faulovi se sviraju za FMP cak i bez kontakata.
Neverovatno sta se dopusta u NASOJ dvorani.

avatar
Pipo Inzagi
Thursday, 31.05.2018
01:43

Vašoj dvorani....prisvojili ste fudbalski stadion pa bi sad i košarkašku halu....šta ti je moć navike....i pohvale za objektivno komentarisanje suđenja....

avatar
Raky_b
Thursday, 31.05.2018
16:41

Mi smo domacini, nasa je dvorana...

avatar
NemanjaVidiiiiicNo.1
Thursday, 31.05.2018
10:11

Hehehe kakve lazi, tri slobodna bacanja na novici?? 😊😊

avatar
petar000
Wednesday, 30.05.2018
21:28

Ovo poluvreme Partizan nije smeo da zavrsi ispod deset razlike u svoju korist. Koliko brljotina smo napravili na ove dve utakmice, prosto je neverovatno. Zvezda na svom nivou, nit smrdi, nit mirise, igraju kao nesto dok pogadjaju sve za tri, u protivnom apsolutna nula. Smesno je sto im je i takva igra dovoljna da budu bolji od nas. Sudjenje u poslednjih pet minuta poluvremena necu da komentarisem, dobili su tri puta bacanja na deset metara od kosa bez kontakta bukvalno i tako stigli razliku koju smo imali. Sve u svemu, los Partizan, losa Zvezda, standardno lose sudije i generalno mnogo losa kosarka. Ova liga nema nikakvog smisla definitivno jer je pola igraca vec na odmoru (u glavi) i igraju tek toliko da prime platu.

avatar
NemanjaVidiiiiicNo.1
Thursday, 31.05.2018
10:12

Eto a cist faul nad novici za tri poena hahahaha