Poluvreme - Oslabljena Mega blista protiv Partizana!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.01.2022.
17:52
Izvor: Sportske.net

Veliki problemi za crno-bele, biće veoma zanimljivo u nastavku.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan i Mega večeras igraju meč koji je trebalo da bude odigran na kraju prošle godine, ali je zbog koronavirusa u ekipi Mege bio odložen.

Na poluvremenu, 55:46 za Megu!

Matijas Lesor je izvanredno započeo utakmicu u ekipi Partizana, od prvih 11 poena crno-belih u večerašnjem meču, on je postigao deset, ali se potom izvesno vreme čekalo da još neko ''proradi'' u napadu od crno-belih.

Na drugoj strani, ekipa Mege je u ovaj meč ušla značajno oslabljena, bez čak petorice igrača - Matkovića, Balcerovskog, Đurišića, Kazalona i Uskokovića, ali je i pored toga uspela da tokom prvog poluvremena bide potpuno ravnopravan rival Partizanu.

Ekipe su se smenjivale u vođstvu, a Mega je najviše odmakla početkom druge četvrtine kada je povela sa 28:22. Partizan je uzvratio serijom 7:0 za minimalno vođstvo, a onda nekoliko minuta ni jedni ni drugi nisu uspeli da se značajnije rezultatski ''odlepe''.

Međutim, Mega je na dva i po minuta pre kraja poluvremena povela sa 44:40 preko talentovanog Mušikića, nešto kasnije Smit pogađa za 46:41, na šta je Kevin Panter odmah uzvratio svojom novom trojkom. Bila je to njegova treća trojka iz pet pokušaja, ali niko od njegovih saigrača nije uspeo da pogodi nijednu tokom prvog poluvremena.

Nedovoljno oporavljeni Nikola Jović uspeva da napravi nove probleme odbrani Partizana, postigao je koš uz faul, a posle još jednog neuspešnog napada crno-belih Mušikić pogađa novu trojku. Ni tu se gosti nisu zaustavili, trojku pogađa i Cerovina za 55:44, Partizanova odbrana je potpuno razbijena u ovim trenucima.

Lesor je posle deset poena na početku meča, do kraja poluvremenma upisao još samo dva, Panter takođe ima 12 u Partizanu, a kod gostiju Mušikić deset, Ružencev devet poena.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke