Poluvreme: Panter se raspucao, Partizan to ne koristi kako treba!

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.12.2021.
21:25
Izvor: Sportske.net

Kevin Panter proradio u napadu, ali odbrana je problematična.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Ekipa Partizana vodi u Parizu veliku borbu sa domaćim Metropolitansom u šestom kolu Evrokupa, a posle prvog poluvremena rezultat je 53:50.


Avramović i Panter su napadački odlično započeli utakmicu, postigli su po šest poena u prvih pet minuta meča, za vođstvo Partizana od 14:11. Nedugo zatim i Ledej pogađa trojku za 17:13.

Crno-beli su održavali prednost do pred kraj prve četvrtine, ali Metropolitans pravi seriju 11:2 za preokret i vođstvo od 28:23 posle prvih deset minuta igre.

Početkom druge, Hornsbi pogađa trojku za domaće i Metropolitans je poveo sa 33:26.

Dobra vest je da je Kevin Panter je izašao iz šuterske krize i najzaslužniji je što je Partizan uspeo da prednost domaćina smanji na 39:38, a na ulasku u poslednja četiri minuta Dalas Mur je svojim prvim poenima sa linije slobodnih bacanja vratio minimalnu prednost Partizanu - 44:43.

Potom je i Smailagić poentirao za 46:43, ali kao i pred kraj prve četvrtine, crno-beli opet dozvoljavaju rivalu da vrati prednost.

Panter je ubedljivo najefikasniji u Partizanu sa 18 poena, Ledej je upisao 11, a od domaćih Hornsbi pravi najviše problema crno-belima, upisao je 20 poena.

*


*


*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke