POLUVREME - PAO sipao trojke u Areni!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 20.03.2024.
20:45
Izvor: Sportske.net

Gosti sa fantastičnim procentom šuta.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Posle prvih 20 minuta igre u Beogradskoj areni ekipa Crvene zvezde gubi od Panatinaikosa rezultatom 41:51. 

Dobro je Zvezda otvorila u odbrani gde je dobro branila Lesora, a u napadu beleži se trojka Bolomboja za 5:2, ali je bilo jasno da su i jedna i druga ekipa ušle veoma tvrdo u meč jer nije bilo lakih poena. 

Blokada Mitrovića i zakucavanje Gedraitisa je podiglo publiku na noge, ali je Panatinaikos serijom 4:0 stigao do prve prednosti na utakmici. Posle trojke Mitoglua, bilo je 11:7 za PAO, a seriju gostiju je prekinuo zakucavanjem Mitrović. Trojku je postigao i Grigonis, pa onda još jednu Mitoglu, bilo je 17:11 za goste, a onda iz tranzicije trojku pogađa i Slukas za ogromnih 20:11.

Nedović i Teodosić su potom ušli na teren. 

Upravo je Nemanja Nedović trojkom prekinuo seriju, ali na drugoj strani još jednu pogađa Nan. Prvu trojku je promašio Panatinaikos tek pred kraj prve četvrtine, Teodosić je takođe dao veliki doprinos, ali je na samom kraju četvrtine Slukas pogodio trojku preko ruke.

Neverovatno, ali su gosti pogodili čak 7 trojki od 9 pokušaja u prvoj deonici. 

Već početkom drugog dela Zvezda je bila u dvocifrenom zaostatku, videli smo i zakucavanje Lesora, da bi posle novih njegovih poena bilo je 22:36. Održavali su gosti prednost, ali je Dalibor Ilić svojim ulaskom na teren podigao tim i sa dva zakucavanja je uspeo da spusti razliku ispod 10. 

Spustila je Zvezda na -7 zahvaljujući sjajnom Davidovcu nakon čega je Ataman morao da traži tajm-aut, a naš tim je imao i napad da stigne do -5 koji nije iskoristio, da bi Grigonis pogodio i devetu trojku za PAO na ovom meču i očas posla je bilo 39:49. 

Devet trojki gostiju iz 13 pokušaja je fantastičan procenat za tri poena i čini se da Zvezda mora da odigra bolje u odbrani u drugom poluvremenu ako želi povoljan rezultat...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke