Poluvreme - Partizan gubi, ''Grobari'' napunili ''Pionir'', a šta kažu o pojačanjima?

Autor: Darko Mitrović
subota 20.01.2018.
19:41
Izvor: Sportske.net

Zanimljivo poluvreme u hali ''Aleksandar Nikolić'', odlična atmosfera, a jedno od dva najnovija Partizanova pojačanja počinje polako da dobija simpatije ''Grobara''.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena derbi utakmice 17. kola ABA lige između Partizana i Cibone rezultat je 43:40 u korist gostiju iz Zagreba.

S obzirom da je od utakmice sa Igokeom u Laktašima Partizan angažovao dvojicu novih igrača (Kvami Von i Bondža Si), navijači crno-belih su jedva čekali večerašnji ''El Klasiko'' sa Cibonom, kako bi na delu videli nova pojačanja.

Naravno, još je rano za nekakve ocene njihovog učinka, ali Bondža Si je već u prvih par minuta uspeo da sa dva poteza zasluži aplauze ''Grobara''. Najpre jedan ofanzivni skok, posle Vonovog promašaja, a onda i atraktivno zakucavanje koje je navijače podiglo na noge.

Još atraktivniji je bio Đorđe Gagić par minuta ranije, ali na drugoj strani Cibona ima izuzetno raspoloženog Marka Tomasa koji je tokom prvog poluvremena postigao čak 15 od prva 24 poena gostiju iz Zagreba.
-
-
Partizan je u najvećem delu prvog poluvremena imao blagu prednost, a ponovo je glavnu ulogu preuzeo kapiten Novica Veličković (12 poena u prvih 20 minuta), baš kao i protiv Igokee i Zadra u prethodna dva kola. Ipak, crno-beli su u samom finišu drugog kvartala pokvarili utisak, pa Cibona odlazi sa prednošću na odmor.

Tribine u dvorani su ispunjene gotovo do poslednjeg mesta, a u prilogu su prve reakcije pristalica crno-belih na društvenim mrežama.

-
- - - - - - -
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke