POLUVREME - Partizan kao kod kuće, pjušte trojke za dvocifreno vodstvo u Laktašima

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 25.12.2022.
19:19
Izvor: Sportske.net

Ore se pesme crno-belih u sportskoj dvorani u Laktašima.

Igokea/Marija Vuruna
Igokea/Marija Vuruna

Povezane vesti

Košarkaši Partizana vode na poluvremenu protiv Igokee rezultatom 57:47 (32:22, 25:25) u punoj dvorani u Laktašima, gde imaju veliku podršku navijača. 

Trojkaško veče crno-belih za sada, upisali su čak devet trojki (47%).

Trojkama Trifunovića i Smailagića Partizan je započet meč u Laktašima. Ostavljali su domaći dosta prostora na spoljnoj liniji, što su crno-beli koristili. Igokea u prvim minutima nije nalazila rešenje za agresivnu odbranu gostiju, međutim posle nekoliko dobrih prodora ,,vratila se u život“ i polovinom prvog kvartala zaostajala tri razlike pri rezultatu 18:15. U nastavku Partizan je iskoristio izgubljene lopte domaćih i lošu realizaciju u napadu i odlepio se na 10 razlike na kraju prve četvrtine (32:22). 

U sličnom maniru nastavljena je utakmica. Anđušić je ušao prvi put na teren i odmah upisao trojku, a potom je Panter posle odličnog pasa Lesora poentirao ispod koša za maksimalnih +13. Đoršević je iskoristio prednost pod košem i smanjio na jednocifren zaostatak Igokee četiri minuta pred kraj prvog poluvremenam ali je Panter postigao važnu trojku za prekid mini-serije domaćina. Đorđević je držao svoj tim u životu, gotovo da je bio bez greške na šutu iz igre, ali teško je bilo igrati protiv ovako raspoloženog Partizana.

Najefikasniji u timu Igokee za sada je Kroford sa 15 poena, dok je Đorđević upisao 14. Partizan vodi Panter sa 13 poena. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke