POLUVREME - Šuterski obračun, Partizan vodi, Igokea pruža jak otpor!

Autor: Mladen Heleta
ponedeljak 10.04.2023.
20:48
Izvor: Sportske.net

Ništa još nije rešeno.

BC Partizan
BC Partizan

Povezane vesti

U beogradskoj Areni se igra utakmica 25. kola AdmiralBet ABA lige između Partizana i Igokee, a rezultat nakon 20 minuta je 50:44 za crno-bele.

Partizan je u ovaj meč ušao nakon plasmana u Top 8 Evrolige i sa željom da pobedom zadrži prvo mesto u regionalnom takmičenju, a Igokea u seriji od četiri pobede, kojima se vratila u borbu za plej-of.

Susret je počeo poenima na obe strane, Željko Obradović je glavne adute ostavio na klupi, ekipa Vladimira Jovanovića je dobro odgovorila na napade Partizana, pa je nakon četiri minuta igre bilo 14:12 za domaće, uz čak osam poena Jama Madara i šest Uroša Trifunovića.

Nakon toga, Partizan ipak ubacuje u "veću brzinu", ređaju se poeni Papaetrua, Smailagića i Avramovića, pa je u osmom minutu bilo 27:16. Prvu četvrtinu Partizan je dobio sa 33:25.

U drugoj je Igokea ponovo imala odlične momente, prišla je na 38:34, pa na 44:40, uz odličnu rolu Nerandžića. Obradović je na teren poslao Egzuma, Pantera i Nanelija, ali Partizan je izgubio ritam, pa su gosti u samom finišu prvog poluvremena poenima Kondića došli na "-3" (45:42). Naneli je potom pogodio trojku za 48:42 i odbio je nalet tima iz Laktaša. Do kraja po koš na obe strane i "+6" za Partizan na poluvremenu. 

Vukčević je sa devet poena najefikasniji u Partizanu. Madar i Trifunović ubacili su po osam.

Đorđević je upisao 14 poena za goste.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke