Poluvreme - Partizan nema rešenje za Jaku Blažiča, 'Grobari' se pitaju šta je sa Angolom... (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.10.2020.
19:49
Izvor: Sportske.net

Očekivali smo više od derbija, uz nadu da će nastavak meča biti kvalitetniji.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Derbi četvrtog kola ABA lige igraju večeras Partizan i Cedevita Olimpija u Hali sportova ''Ranko Žeravica'' na Novom Beogradu, a posle prvog poluvremena rezultat je 38-40!

Partizan je na početku stekao blagu prednost, a onda je upao u krizu, koja se manifestovala brojnim greškama i izgubljenim loptama u napadu, ali srećom po crno-bele, Ljubljančani to baš i nisu uspevali da iskoriste, iako u tom delu igre uspeli da pređu u vođstvo.

Ali, kad je bilo teško, Novica Veličković je pogađao trojke, razigrao se i Erik Mika, pa crno-beli nisu dozvolili gostima da steknu značajniju prednost.

Ravnopravna borba potrajala je do kraja poluvremena, ali zahvaljujući Jaki Blažiču, Cedevita Olimpija je na odmor otišla sa blagom prednošću.

Blažič je sa 13 poena ubedljivo najefikasniji akter na terenu, a u ekipi Partizana po šest poena imaju Veličković i Miler-Mekintajer.

Naravno, navijači Partizana opet nisu zadovoljni. Bar za sada...
-
Baner
-
- - - -

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
papirnica
Sunday, 25.10.2020
21:07

ajde bre Ščepanoviču nisi još shvatio da nisi dorasao da budeš trener partizana po imenima je partizan jak ali nema igru i zato fali nam trener da je Trinkieri ostao gde bi nam bilo kraj ako ne drugo barem da se dovede Milojevič.

avatar
Realni Arthur
Sunday, 25.10.2020
20:58

Za sada nije to lose, Partizan imao 38;33 na minut pre kraja, i onda kao da prestaju da igraju i eto ne minus 2. Ja prosto ne mogu da verujem da Velickovic je najagilniji igrac trenutno, trci, pogadja, skoci, izmedju njh trojice uzme loptu, sta je sa Gordom, aman? Na 8 sekundi Blazic od kosa do kosa kao na treningu, niko da ga cuva! Valjda u drugom delu bice to bolje, ali ovaj Perry uffff, mnog brz a i precizan. Prvi put posle koliko godina ova Ced-Olimp mi izgledaju bas ozbiljno, jer nema indijanskih akcija, pa sta bilo! Mislim da Tomas mora da igra vise, a Pejdz kao da ne postoji za odbranu ili ako pogodi bilo preko njega to je 2+1, zalosno! Slobodna bacanja rak rana Partizana, vec su ih promasili 5 ili 6 nisam siguran. Scepo pocni malo da se deres, da vices jer moras, ako hoces malo ozbiljniji pristup igraca! Nadam se da Partizan dobija ovo, i zbog koeficijenta i zbog trenutne tabele. Srecno do pobede od Zvezdasa!

avatar
Petar Petar
Sunday, 25.10.2020
21:10

Nisam ti procitao ceo komentar, ali ono sto si napisao na pocetku, Partizan je imao 38:33 i onda nas okrecu. To jeste tacno uz dve veoma bitne situacije, blokada Murica nad Tomasom koja je bila klasicni faul i izlazak van terena Trifunovica gde je faul ocigledan Jake Blazica koji ga nije telom izgurao, vec ga je sapleo. Nebitno, Partizan je veoma sumnjivog kvaliteta, ali neke odluke sudija su smesne bile u ovom poluvremenu. Blazicu daju faul za bukvalno sve, znaci kako krene u prodor tako dobije faul.

avatar
paok
Sunday, 25.10.2020
21:17

Kako nije lose.