Poluvreme: Partizan opet bez energije, Željko ljut kao ris!

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.01.2022.
18:52
Izvor: Sportske.net

Problemi iz meča sa Megom ponavljaju se i večeras.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Košarkaši Partizana večeras igraju meč 11. kola Evrokupa protiv Turk Telekoma u Ankari, a posle prvog poluvremena rezultat je 43:32 u korist Turk Telekoma.

Prva četvrtina je protekla uglavnom u ravnopravnoj borbi, a pad u igri Partizana počeo je da se primećuje u završnici ovog dela igre, kada su domaći poveli sa 19:14.

Crno-beli su potom uspeli da prižu na poen zaostatka, ali se u drugu četvrtinu ušlo rezultatom 21:18 u korist Turk Telekoma.

Veoma raspoložen kod domaćih je Klemons, a početkom drugog kvartala raspucao se i Terel, pa je vrlo brzo domaći tim stigao do ''plus osam'' - 26:18.

Klemons i drugovi su sve lakše probijali odbranu Partizana, a na drugoj strani je sve više grešaka i konfuzije bilo u napadu, pa je posle nekoliko grešaka Rodionsa Kuruca trener Obradović bio vidno ljut na letonskog internacionalca.

Međutim, nije Kuruc jedini Partizanov problem. Izuzev donekle Pantera i Lesora, crno-beli večeras nemaju raspoloženog igrača, a ono što posebno bode oči jeste katastrofalno izvođenje slobodnih bacanja, samo osam pogodaka iz 16 pokušaja! Istovremeno, ekipa Turk Telekoma odlično šutira i za dva /9 od 12/, i za tri poena /6 od 12/, znatno bolje od Partizana, pa u tim detaljima domaći za sada imaju najveću prednost u odnosu na crno-bele.

Klemons je sa 14 poena najefikasniji u ekipi Turk Telekoma, trojke je šutirao 4/4, Terel i Džonson imaju po sedam poena. U Partizanu Lesor osam poena i četiri skoka, a Panter je upisao sedam poena.

*

*

*

*

*

*

*

*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke