Poluvreme - Partizan "pod ručnom"!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 15.01.2022.
19:43
Izvor: Sportske.net

Ekipa Partizana odigrala ne tako sjajno prvo poluvreme u Podgorici.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Ekipa Partizana igra svoj meč 16. kola Admiralbet ABA lige na gostovanju SC Derbiju, a prvo poluvreme je daleko od idealnog za crno-bele. Posle prvih 20 minuta ekipa Željka Obradovića gubi sa 43:41.

Pucala je odbrana neretko u prvoj četvrtini, rezultat toga su 24 primljena poena, a ključni period ove deonice jeste kada je Magi pogodio dve uzastopne trojke za Studentski centar i preokrenuo rezultat. Trojku je pogodio i Slavković, pa su domaći imali prednost od 24:22 na kraju prvog kvartala. 

U nastavku je trener Partizana Obradović bio je nezadovoljan energijom svog tima, tražio je najbolju petorku i konačno je njegov tim uspeo da preokrene rezultat nakon trojke Dalasa Mura, a napominjemo i da je tim malo razbudio Balša Koprivica fantastičnom rampom.

Uneo je u napadu živost i Avramović, ali je na drugoj strani odbrana bila veoma slaba, pa su domaći stigli do rezultatske klackalice u finišu poluvremena. 

Imali su košarkaši Studentskog centra i 7 uhvaćenih lopti u napadu, dovoljno da naprave velike probleme ekipu Partizana. 

Kod SC Derbija Kamenjaš 10 poena, Magi 8, u Partizanu 8 poena Lesora, 7 Pantera, 6 Glasa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke