POLUVREME - Partizan se muči, razlika je još i dobra s obzirom na igru

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 19.10.2023.
21:04
Izvor: Sportske.net

Loša utakmica crno-belih u Pireju za sada. No, prednost domaćih nije prevelika imajući u vidu da su prilično bolji protivnik.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Košarkaši Partizana gube na poluvremenu utakmice protiv Olimpijakosa u dvorani "Mira i prijateljstva" sa 49:43 u okviru 4. kola Evrolige.

Ponovo neke stare boljke muče Partizan. Odbrana reketa, posebno sa Frenkom Kaminskim na parketu izgleda vrlo loše, a kasnilo se i sa reakcijama prilikom podizanja igrača Olimpijakosa u šutu za tri.

Željko Obradović je prečesto bio nezadovoljan načinom na koji igra njegova ekipa, dok je Olimpijakos nakon nešto slabijeg početka serijom 8:0 preuzeo vođstvo i nastavio da ga čuva do pauze.

Posle 14 minuta igre bilo je 10 poena prednosti za ekipu Jorgasa Barcokasa, a sve zahvaljujući manjku koncentracije u napadu crno-belih. Impozantno je bilo videti da je Olimpijakos imao 15 skokova spram pet koliko je sakupio Partizan za 15 minuta utakmice. Kasnije je taj odnos bio dosta promenjen, pa je u narednih pet minuta tim Željka Obradovića sakupio još sedam, a domaćin samo dva.

Šampion AdmiralBet ABA lige je mora mnogo da se pomuči i radi za svoje poene, ali kada se sve sabere i oduzme, razlika i nije toliko velika imajući u vidu da crno-beli igraju dosta slab meč.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke