Poluvreme - Partizan vodi, navijači oduševljeni dvojicom igrača! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.01.2020.
19:11
Izvor: Sportske.net

Ravnopravna borba u Istanbulu, ''tvrda'' utakmica.

BETAPHOTO/Reyer Venezia/DS
BETAPHOTO/Reyer Venezia/DS

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena utakmice između Darušafake i Partizana, u trećem kolu Top 16 faze Evrokupa, na semaforu stoji 32:30 u korist crno-belih.

Za sada gledamo utakmicu uglavnom onakvu kakvu je i najavio trener Partizana Andrea Trinkijeri pred put u Istanbul. Nije lako probiti odbranu Darušafake, što su crno-beli osetili već u uvodnim minutima, kada je domaćin poveo sa 8:2.

Ipak, posle Trinkijerijevog tajm-auta, crno-beli su polako počeli da se bude, pre svega u odbrani, kako ne bi dozvolili rivalu da rezultatski značajnije odmakne.

U napadu je i dalje bilo problema, pogotovo u šutu za tri poena (0/7 posle prve četvrtine), mada su i neki od tih šuteva bili iznuđena rešenja jer nije bilo prave napadačke ideje.

U drugu četvrtinu ušlo se vođstvom Darušafake sa 15:12, a u drugoj već nešto povoljnija slika o igri Partizana. Rade Zagorac je bio efikasan u napadu, Džejms Mekadu je postigao dva važna pogotka, uz dve ukradene lopte, a Vil Mozli je u svom stilu dominirao u odbrani.

Partizan je uspeo da povede sa 22:18, potom i sa 25:21, a Jaramaz i Zagorac su prvi ''probili led'' kada su trojke u pitanju.

Blagu prednost crno-beli su zadržali do pred kraj druge četvrtine, kada je Demir svojom trojkom izjednačio na 29:29. Ipak, Nemanja Gordić svojom trojkom vraća prednost crno-belima pred odlazak na odmor.

Zagorac sa sedam, Gordić sa šest i Jaramaz sa pet poena za sada su najefikasniji u Partizanu, domaće predvodi Demir sa osam poena (trojke 2/4).
-
- - - - -

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke