POLUVREME - Partizanove "crne rupe", ima nade!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 08.03.2024.
21:17
Izvor: Sportske.net

Dobra igra, ali na momente!

AdmiralBet ABA liga
AdmiralBet ABA liga

Povezane vesti

U okviru 28. kola Evrolige ekipa Partizana posle prvog poluvremena gubi 41:40. 

Kaminski je sjajno otvorio utakmicu trojkom, a Partizan je vezao dve dobre odbrane gde je prednjačio upravo Kaminski. Kada je Smailagić pogodio trojku bilo je 0:6.

Domaći nisu mogli ni do šuta na koš tako lako, a onda je pogodio i Kevin Panter za dva poena za ogromnu prednost na startu meča! Mesina je morao da traži tajm-aut. 

Prve poene su domaći postigli posle tri minuta, a Šilds je bio jedini raspoložen i pogodio je kasnije i trojku za 5:10, pa onda još jednu za 8:10. Posle izgubljene lopte i zakucavanja Šildsa bilo je 10:10, a onda je domaćin stigao i do 10:0 serije za vođstvo koje je prekinuto trojkom Ponitke. 

Pogodio je i Nikola Mirotić trojku, a onda još jednu pogađa Maodo Lo, čovek koji je blistao i u Beogradu protiv crno-belih. 

Aleksa Avramović je uspeo da postigne četiri vezana poena, vratio je prednost crno-belima, ali je Armani otišao u drugu četvrtinu sa plusom od jednog poena posle poena Mirotića sa linije za slobodna bacanja. 

Trojkom Ledeja Partizan vraća prednost, a onda i trojka Bruna Kabokla za 22:27! Da je u ozbiljnoj formi potvrdio je Zek Ledej početkom druge deonice, u oba pravca. I kada god je Partizan stvarao prednost, pojavljivao se Šilds, ali ovoga puta je ekipa Željka Obradovića imala spreman odgovor. 

Ipak, posle Vojtmanove trojke preko ruke bilo je 32:35, onda trojka Hola za novo izjednačenje. Posle trojke Šabaza Nejpira bilo je 39:35, crno-beli su imali velike probleme u napadu, čitava četiri minuta su bili bez koša sve do trojke Alekse Avramovića. 

I jedni i drugi su sjajni u šutu i za dva i za tri poena, radi se o fantastičnoj partiji i jednih i drugih i jedva čekamo nastavak...

Šejvon Šilds ima 12 poena, na drugoj strani Ledej i Avramović po 9, 7 ima Kaminski. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak