POLUVREME - Partizanovih 15:0 za preokret, Panter proradio, čeka se Anđušić

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.09.2022.
16:49
Izvor: Sportske.net

Opet oscilacije u igri...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Posle jučerašnjeg ubedljivog poraza od Zenita, Partizan se danas bori za treće mesto na VTB Superkupu u Moskvi, a rival mu je ekipa Uniksa iz Kazanja.

Posle prvog poluvremena rezultat je 43:39 u korist Partizana.

Ruski tim je nešto bolje započeo utakmicu, lagano je uvećavao prednost koja je dostigla i sedam poena razlike - 22:15. Partizan se tek tada budi i serijom 8:0 do kraja prvog kvartala uspeva da povede sa 23:22.

Tu se crno-beli nisu zaustavili, svoju seriju su produžili na još sedam poena u nizu početkom druge četvrtine i poveli sa sada već ubedljivih 30:22.

Tim iz Kazanja je brzo prepolovio taj zaostatak, pa je ponovo počela da se vodi ravnopravna borba do kraja druge četvrtine.

Za razliku od jučerašnje utakmice kada ništa nije uspeo da pogodi, Kevin Panter danas ima osam postignutih poena posle prvog poluvremena, a isti poenterski učinak ima i Uroš Trifunović. Ledej i Lesor su upisali po sedam, a Danilo Anđušić je bez ijednog poena, doduše samo jednom je i šutirao.

Na drugoj strani su se samo četvorica igrača upisaa u strelce, a najviše problema odbrani Partizana zadaju Dimitrijević sa 13 i Rejnolds sa 12 poena.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke