Poluvreme - Praznično u "Pioniru", od sjaja do očaja, pa opet ispočetka!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 30.12.2021.
19:50
Izvor: Sportske.net

Slabija odbrana od očekivanog i mnogo serija obeležile prvo poluvreme.

Srdjan StevanovicStarsport.rs ©
Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Povezane vesti

Posle prvih 20 minuta igre u dvorani "Aleksandar Nikolić" Crvena zvezda gubi od Zenita sa 42:44.


Zvezda je odlično počela meč, videli smo i divnu atmosferu u "Pioniru", na startu utakmice navijači su balonima napravili zastave Rusije i Srbije, pa nije bilo razloga za neraspoloženje i kod jednih i kod drugih.

Crveno-beli su napravili seriju od 12:3 sredinom prve četvrtine i poveli sa 18:10, viđeno je neverovatno zakucavanje Ostina Holinsa, ali je od tog trenutka ekipa Dejana Radonjića počela da gubi konce igre.

Zapravo, do kraja prve četvrtine je viđen do sada neviđeni pad. Na tačno 4 minuta do kraja ove deonice bilo je 18:10, a na kraju ovog perioda igre je bilo 21:29.

Ukupno 19 poena za samo 4 minuta je primila ekipa Crvene zvezde, ređale su se trojke preko Berona, Kulagina, Karasjova i Zubkova, pa je očas posla gost preuzeo prednost.

Trojkama su Holins i Volters uspeli da razbude ekipu i publiku, a kada je Luka Mitrović pogodio dvojku bilo je 33:35 i Zvezda je ponovo bila u igri.

Nakon trojke koju je postigao Ostin Holins, Crvena zvezda je stigla do 2 poena prednosti (40:38). Ipak, usledile su dve trojke Bilija Berona, nakon jedne se poneo i malo nesportski prema publici koja ga je obožavala, a Radonjić je morao da reaguje tajm-autom.

Do kraja 42:44, Zvezda ima razloga za optimizam, potrebno je samo malo više koncentracije u nastavku.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke