POLUVREME - Prema očekivanjima u "Pioniru", Zvezda nema rešenja samo za jednog!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 20.11.2023.
20:44
Izvor: Sportske.net

Zvezda nema većih problema protiv Mornara.

KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde vode protiv Mornara sa 52:39 na poluvremenu meča u "Pioniru" u okviru 8. kola AdmiralBet ABA lige.

Ne tako davno, Mornar je bivao mnogo tvrđi orah za timove iz vrha AdmiralBet ABA lige, gde su uostalom i oni sami bivali. Ove sezone, dijametralno suprotno. Stoga je Crvena zvezda u utakmicu ušla kao ogroman favorit i taj epitet su momentalno počeli da ispunjavaju.

Nemanja Nedović i Rokas Gedraitis su vrlo raspoloženo započeli meč i individualno i međusobnom saradnjom, pa je vrlo brzo Zvezda dospela do dvocifrene prednosti. Litvanac je pogodio tri vezane trojke iz istog kornera čime je domaćin stigao do "+12" posle sedam i po minuta igre.

Odbrana je radila solidan posao, ali nisu imali previše rešenja za Teja Volera, momka čiji je igra iz promašaja nosila Mornar koliko-toliko. Dovoljno, da se pitanje pobednika ne reši posle petnaestak minuta igre.

Ali, onda je Zvezda podigla i na 15 poena viška. Napadački, odličan meč tima Janisa Sferopulosa iako su procenti za tri padali kako je susret odmicao.

U Zvezdi, Gedraitis ima devet poena, Simonović osam. Voler je ubacio 14 i šutira bez promašaja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke