POLUVREME - Prepucavanje navijača u "Areni", amplitude prate meč

Autor: Nemanja Janošev
petak 12.04.2024.
21:20
Izvor: Sportske.net

I jedni i drugi često dolaze do vođstva.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Košarkaši Partizana gube na poluvremenu od Valensije rezultatom 35:37 u "Areni" u utakmici 34. kola Evrolige.

Iako su okolnosti takve da ovaj duel nema rezultatski značaj, energija na tribinama "Arene" je praktično kao da je suprotno što je i te kako pomoglo crno-belima da na vrlo dobar način otvore meč.

Bilo je 8:2 za tim Željka Obradovića, Valensija je bila nesnađena u napadu, ali to je potrajalo svega nekoliko minuta. Nejtan Ruivers i Semi Odželeje su koristili sve svoje prednosti u odnosu na odbranu Partizana, pa su serijom 0:8 došli do vođstva.

Sličnu seriju su imali i u završnici prvog kvartala, ubacili su poen manje i tako sa prednošću krenuli drugu deonicu. Partizan je imao ozbiljnih poteškoća u pronalasku šuta spolja, dok ni gosti nisu bili ništa bolji. 

No, početkom druge deonice, Džejlen Smit dva puta i Aleksa Avramović jednom, pogađaju za tri, popravljaju procente i menjaju momentum.

U drugoj četvrtini se uključio i Kevin Panter, napadački, ali imao je odličnih defanzivnih reakcija što je Partizanu donelo vođstvo domaćinu od "+6". No, novom mini-serijom, Valensija uzvraća i prednost posle prvih 20 minuat je pripala Valensiji.

Tokom prvog poluvremena, došlo je i do prepucavanja navijača iz "kopa" i ostatka dvorane povodom Dina Rađe i Tonija Kukoča. One najvatrenije pristalice crno-belih nisu za gostoprimstvo hrvatskim legenama koje su nedavno gledale meč Partizana i Olimpijakosa u Areni, dok im je ostatak "Arene" zviždao.


STARSPORT

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke