POLUVREME - Psovke Željka Obradovića, Partizan ima solidnu zalihu!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 17.04.2024.
19:15
Izvor: Sportske.net

Trener crno-belih bio ljut na svoje igrače, ali Partizan vodi na poluvremenu.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Prvih 20 minuta je završeno, a ekipa Partizana u četvrtfinalu plej-ofa AdmiralBet ABA lige vodi protiv Igokee rezultatom 54:45!

Nekako uobičajeno je da Partizanovi centri šutiraju trojke na startu utakmice, a to se desilo i ovoga puta, pa je posle trojke Kaminskog ekipa Željka Obradovića imala 5:0. 

Gosti su uspeli da spreče crno-bele da naprave ozbiljnu razliku, pa su se brzo vratili u meč, da bi preko Jeremića koji je pogodio trojku stigli do 9:9. 

Došli su košarkaši Igokee do prednosti posle poena Marija Nakića, ali je domaćin konačno zaigrao ozbiljnije u odbrani i posle trojke Nanelija na semaforu je bilo 27:21. 

Kada su mnogi očekivali da Partizan stvara razliku, to se nije dešavalo, pa je u prva dva minuta ekipa crno-belih ostala bez koša, a Igokea je posle trojke Boškovića smanjila na 27:26, a posle trojke Nakića bilo je 27:29!

Obradović je morao da traži tajm-aut na kom je bilo i psovki, što je urodilo plodom. 

Smit je bio odličan, pogodio je dve trojke, jednu je pogodio i Kaboklo, a nakon blokade Brazilca i kontre Pantera bilo je 40:33. 

Džejlin Smit je odigrao još jednu veoma dobru partiju, pogodio je još jednu trojku, a posle trojke Nanelija i poena Kabokla Partizan je imao prvu dvocifrenu prednost u ovom duelu.

Ipak, gosti su u poslednjem napadu u poluvremenu uspeli da stignu do jednocifrenog zaostatka. 

Naneli, Smit i Kaboklo imaju po 9 poena kod crno-belih, u Igokei najbolji Nakić sa 15. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke