POLUVREME - Savršenih 20 minuta Partizana, crno-beli podučavaju "studente"

Autor: Sportske Net
ponedeljak 11.12.2023.
20:46
Izvor: Sportske.net

Ubedljivi crno-belih u prvom delu meča.

Dragana Stjepanović/KK Partizan
Dragana Stjepanović/KK Partizan

Povezane vesti

Partizan vodi na poluvremenu poslednjeg meča 11. kola AdmiralBet ABA lige protiv ekipe Studentskog centra rezultatom 53:32.

Odlično poluvreme tima Željka Obradovića, 11/18 za dva poena, 8/13 za tri poena i 18 skokova u odnosu na osam koliko ima SC, uz tri postignute trojke iz 12 pokušaja.

Košarkaši Partizana vrlo ofanzivno startovali su u ovom meču. Čak četiri trojke u režiji Ledeja, Ponitke i Smailgića otvorile su ovaj susret. Pogodio je Drržnjak prve poene za Studentski centar, ali je ponovo usledila serija domaćih od 15:7 i velikih 18 poena prednosti za Partizan posle prvih 10 minuta igre u „Areni“. 

Mnogo sporije nego prva, otpočela je druga četvrtina meča. „Studenti“ su počeli da se vraćaju, ostvarili seriju 7:3, koju je prekinuo Tristan Vukčević poenima u reketu. Nadovezali su se Panter, Anđušić i Koprivica za 44:20 polovinom drugog kvartala. U nastavku se upisao i mladi Savo Drezgić sa linije penala. Vezali su Podgoričani dve trojke u dva napada i tako barem malo smanjili zaostatak, koji je ipak bio prilično veliki posle prvih 20 minuta. 

Najefikasniji kod pobednika za sada su Ponitka i Ledej sa po osam poena, sedam su postigli Smailagić, Koprivica i Anđušić.

"Studente" predvode Ivišić i Kamenjaš sa po šest poena. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke