Poluvreme: Siloviti Partizan!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.04.2022.
12:46
Izvor: Sportske.net

Crno-beli dominirali u većem delu prvog poluvremena.

Pedja Milosavljevic/Starsport
Pedja Milosavljevic/Starsport

Povezane vesti

U 12 časova počela je utakmica poslednjeg kola AdmiralBet ABA lige između Mege i Partizana, a posle prvog poluvremena crno-beli vode rezultatom 52:32!

Prvu četvrtinu obeležili su Kevin Panter, za koga postoji interesovanje iz NBA lige i Zek Ledej. Njih dvojica su zajedno postigli 16 poena za Partizan u prvih osam-devet minuta igre, Panter devet u tom periodu, a Ledej sedam i najzaslužniji su za početnu rezultatsku prednost crno-belih.

Mega je krajem prve i početkom druge četvrtine uspela da odgovori, smanjila je na koš zaostatka, a onda se razigrao i plej Partizana Jam Madar koga takođe danas prati NBA skaut iz Boston Seltiksa Dru Nikolas.

Iz minuta u minut se Partizanova prednost uvećavala i na dva minuta do poluvremena crno-beli su vodili sa 47:28 posle zakucavanja Matijasa Lesora.

Ni tu se crno-beli nisu zaustavili, pa su na pola minuta pre kraja druge četvrtine vodili i sa 52:30. Čak 26:6 je u tim trenucima bio rezultat druge četvrtine u korist Partizana.

Panter je upisao 16 poena u prvom poluvremenu, Ledej je postigao 12, a Madar se zaustavio na sedam poena. Kod domaćih su se istakli Simanić sa 10 i Kazalon sa sedam postignutih poena.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke