POLUVREME - Simultanke Nanelija i Avramovića za dvocifrenu prednost Partizana!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 08.04.2024.
19:50
Izvor: Sportske.net

Veoma raspoloženi tandem "crno-belih".

AdmiralBet ABA liga
AdmiralBet ABA liga

Povezane vesti

Košarkaši Partizana vode u Beogradu protiv ekipe Zadra na poluvremenu rezultatom 55:41 (20:11, 35:30) u meču poslednjeg, 26. kola AdmiralBet ABA lige.

Utakmica u Beogradskoj areni možda nema preveliki takmičarski  značaj za dve ekipe koje se već nalaze u plejofu regionalnog dela takmičenja, ali "crno-beli" su očigledno svoj posao shvatili ozbiljno.

Posebno su motivisani tokom prvog poluvremena bili Aleksa Avramović i Džejms Naneli koji su svojim minijaturama najviše doprineli da domaćin stekne značajnu prednost posle prvih 20 minuta igre.

Avramović je tokom prve deonice postigao sedam poena zahvaljujući kojima je Partizan imao "plus devet", mada je Zadar nešto bolje započeo drugu četvrtinu i prišao na četiri poena zaostatka.

Tada je krenula velika serija Nanelija koji je za manje od četiri minuta na parketu postigao 12 poena, pa je domaćin u jednom trenutku imao čak 17 poena prednosti.

Luka Božić tokom prvog poluvremena nije naročito blistao, Zadar se oslanjao na trio Žganec - Drežnjak - Mazalin, međutim oni nisu imali podršku ostalih saigrača, pa je Partizan na kraju zasluženo otišao na odmor sa ozbiljnim vođstvom od 14 poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke