Poluvreme: Srbija efikasna, ali svi pričaju o sceni na tribinama!

Autor: Darko Mitrović
subota 03.07.2021.
16:47
Izvor: Sportske.net

Baš kako je Željko Obradović i najavio.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije danas igra polufinalni meč kvalifikacionog turnira za plasman na Olimpijske igre, rival nam je Portoriko, a posle prvog poluvremena u dvorani ''Aleksandar Nikolić'' rezultat je 51:40 za naš tim.

Portorikanci su od samog početka ''pokazali zube'', poveli su sa 5:0, a kako je utakmica odmicala, sve više problema našoj odbrani pravio je raspoloženi Pineiro.

Tokom prve četvrtine Portoriko je uglavnom imao minimalnu prednost, a kada je Bjelica pogodio uz zvuk sirene za 28:26 na kraju prvog kvartala, stigao je nagoveštaj da bi Srbija mogla u nastavku da zaigra bolje.

Proradio nam je šut za tri poena, pogađali su Anđušić, Micić, ali i Boban Marjanović sredinom druge deonice. Na ulasku u poslednja dva minuta, naš tim je konačno uspeo da stekne nešto ubedljiviju prednost, bilo je 45:37 posle zakucavanja Petruševa.

Usledio je tajm-aut, a onda još jedna kontra našeg tima koju je realizovao Avramović za ''plus deset'' - 47:37.

Micić je sa 12 poena najefikasniji u našem timu, po 10 su upisali Petrušev i Anđušić, a Pineiro predvodi Portorikance sa 16 poena.

A kada su u pitanju dešavanja na tribinama, najviše pažnje privukao je susret Željka Obradovića i Dejana Radonjića, prvi posle imenovanja Obradovića za novog trenera Partizana. On je na promociji naglasio da želi korektne odnose da najvećim rivalom i da će se sresti i sa Radonjićem, što se danas i dogodilo.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©


Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke