POLUVREME - Tristanovo veče, Partizan ima osetnu prednost!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.09.2022.
19:52
Izvor: Sportske.net

Crno-beli u finišu poluvremena stigli do najubedljivijeg vođstva od početka meča.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaši Partizana startovali su večeras na VTB superkupu u Moskvi, a posle prvog poluvremena meča protiv Lokomotive Kubanj crno-beli vode sa 41:32.

Tristan Vukčević je odlično započeo utakmicu, u ranoj fazi meča je stigao do sedam postignutih poena i na taj način dao impuls ostatku ekipe koja je do pred kraj prve četvrtine održavala blagu rezultatsku prednost. Ali, onda prekršaj Lesora nad Jemčenkom koji je pogodio trojku i iznudio dodatno slobodno bacanje za vođstvo Lokomotive od 17:16. Ovo je prilično naljutilo trenera Partizana Željka Obradovića koji uputio oštre kritike svojim igračima na tajm-autu.

Kritike su imale efekta, pa Partizan do kraja poluvremena vraća prednost trojkom Kevina Pantera za 21:18.

Početak drugog kvartala doneo je novi blagi pad u igri Partizana, pa je Lokomotiva serijom 9:0 uspela da stigne do novog vođstva - 27:24. Ali, nije se dugo čekalo da Partizan uzvrati istom merom, usledila je serija crno-belih od 9:0 za vođstvo od 35:29 i do kraja poluvremena Lokomotiva nije uspela da tu prednost ugrozi.

Vukčević, Ledej i Anđušić su sa po devet poena najefikasniji u ekipi Partizana, na drugoj strani Martjuk ima sedam poena i pet asistencija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke