Poluvreme: Trojkaški obračun u ''Areni'', Partizanov ''džoker'' je posebno raspoložen!

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.11.2021.
21:16
Izvor: Sportske.net

Ali, prednost crno-belih je minimalna...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan večeras igra meč petog kola Evrokupa, rival crno-belima u ''Štark Areni'' je litvanski Lijetkabelis, a posle prvog poluvremena tim Željka Obradovića vodi sa 39:38.

Na klupi gostujućeg tima je bivši igrač i trener Partizana Nenad Čanak, a u sastavu su bivši centar crno-belih Đorđe Gagić, kao i još jedan srpski košarkaš Nikola Radičević.

Od početka meča crno-beli su imali blagu rezultatsku prednost, a Ledej i Panter za sada najviše dolaze do izražaja.

Pred kraj prve četvrtine Partizan je imao i devet poena prednosti, vodio je sa 20:11, ali Litvanci uzvraćaju sa dve trojke Berzinsa i početkom drugog kvartala prilaze na 20:17.

Vrlo brzo je uzvratio Panter, da bi trojkom Glasa Partizan poveo sa 30:20 posle tri i po minuta igre u drugom kvartalu. Na drugoj strani gosti ponovo vezuju dve trojke, ovoga puta pogodili su Zemaitis i Orelik, pa je Lijetkabelis prišao na 30:26. Međutim, i Gregor Glas je veoma raspoložen u šutu za tri poena, pogodio je još dve trojke, jednu za drugom i crno-beli su ponovo stigli do dvocifrene prednosti - 36:26.

''Trojkaški obračun'' nastavljen je i na tri minuta pre kraja, kada je Orelik pogodio novu trojku za goste, a za njim opet pogađa i Zemaitis, pa gosti smanjuju na 36:32.

Novu trojku za Partizan pogodio je Smailagić, ali ekipa Nenada Čanka preciznim izvođenjem penala prilazi na 39:38.

Panter, Ledej i Glas su sa po devet poena najefikasniji u Partizanu, na drugoj strani to je Berzins sa 10 poena.


*


*


*


*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke